August 13, 2013

Fard mono Essence - 06 Metropolitan - swatch

Ne regăsim mereu în căutarea acelui fard maro perfect, fard care să meargă atât la machiajele de zi, cât și la cele de seara. Un fard simplu care să poate fi aplicat ușor, să nu fie prăfos, dar să fie suficient de pigmentat pentru a obține o culoare clară fără prea mult efort. Și de ce nu, uneori nu ne dorim o trusă întreagă ci doar un fard mic, mono, ușor de ținut în portfard. 

Propunerea mea de astăzi este așadar un fard mono de la Essence în nuanța 06 Metropolitan.

Pentru a vă exemplifica cât mai bine nuanțele acestui fard de la Essence, l-am aplicat pe antebraț, cu, dar și fără primer (click pe imagini pentru mărire).
Este un fard destul de pigmentat, relativ rezistent cu o consistență nu foarte prăfoasă. Despre culoare aș spune că este una purtabilă atât ziua, cât și seara deoarece deși are particule strălucitoare în compoziție, sideful este destul de discret.

Acest fard are un preț de 15 lei (conform catalogului Essence toamnă/iarna 2012/2013) și o greutate de 2,5 grame. 

Până în prezent, mă declar mulțumită de acest mono, însă nu am avut ocazia să încerc și alte farduri Essence. Voi ați testat vre-un fard Essence? Ce impresie v-au lăsat?

6 comments:

Adelina Radu said...

n-am niciun fard essence. poate imi iau candva.. acum parca am ce-mi trebuie.

Adelina Radu said...

E frumos :)

Adelina Radu said...

Ma bucur ca iti place

Adelina Radu said...

Eu am unul frumusel, kaki, cu rezistenta foarte slaba in cazul meu. Pana ii gasesc un primer pe masura, il tin pe banca de rezerve :)

Adelina Radu said...

Pentru poze, l-am testat cu primer Essence. Eu il folosesc in mod uzual cu primerele mele obisnuite de la Urban Decay si Too Faced si tine o gramada!

Adelina Radu said...

arata binisor

PS: in momentul de fata ruleaza un giveaway pe blog, daca te intereseaza poti sa tragi un ochi!!!

www.idareyoutobefashion.blogspot.ro