July 30, 2013

O mare surpriza: Inglot!

Deși am evitat să fac cheltuieli inutile, sâmbăta aceasta mi-am făcut timp pentru a ajunge la mall. Aflându-mă întru magazin Accessorize m-am gândit să întreb dacă vor aduce cumva cosmeticele marca proprie și la noi în oraș (pentru cele care nu știu, Accessorize dețin un brand propriu de produse cosmetice bunicele la prețuri modice - le puteți vedea aici). Vânzătoarea mi-a zic că nu e în plan să le importe în Cipru, rostind totodată cuvintele magice "Dar ai văzut magazinul Inglot? Azi au deschis!". 

E de prisos să vă spun ce față am făcut la auzul acestei vești! M-a lovit un seniment de fericire și entuziasm și am afișat un rânjet de copil mic! Mi-am luat iubitul și l-am trimis la magazinul cu produse IT și console video pentru că știam ce mă așteaptă!  

Am constat cu stupoare că nu doar că trecusem cu câteva minute înainte prin fața magazinului, dar chiar mi-am amintiti că văzusem scris INGLOT, dar nu făcusem legătura - era prea greu de crezut că vor deschide la noi în oraș așa că am trecut mai departe :)) 

După cum era de așteptat, am dat năvala la ei în magazin și am început să discut plină de entuziasm cu staff-ul Inglot despre produsele lor. Nu mi-a luat decât două minute să realizez că știam deja mai multe despre brand și produse decât întreg personalul :)) Pentru tot ce stiu despre Inglot, țin să îî mulțumesc talentatei blogărițe Iulia Bădiță.  

Am rugat așadar pe o tipă, ce s-a prezentat ca fiind MUA (acronim pt "make-up artist"), să îmi spună care e nuanța corespondentă MAC NC20 pt concealer la brandul lor și am băgat-o total în ceață. Eu știu că nu toată lumea e familiară cu terminologia, dar mă așteptam să aiba macar idee despre nuanțele MAC și ce înseamna NC sau NW. Când am văzut că nu înțelege, i-am spus că "NW in MAC means that it has pink undertones and NC has yellow undertones", la care ea "Undertone?" (adică biata de ea nu știa ce e acela subton). Nu vreau să îmi spuneți că sunt absurdă, dar ea se prezentase ca MUA, nu eu! În fine, i-am zâmbit și mi-am ales singură ce vroiam. Atunci mi-am dat și eu seama că exagerez și că poate e prea mult să pretind ca toată lumea să știe treburile astea și mi-am ales singurică nuanțele dorite.

Celelalte discuții cu personalul au fost de asemenea de prisos. Make-up artistul "ofiicial" nu înțelegea prea bine de ce vreau să cumpăr eyeliner-ul lor alb și la ce e bun - eu ii spuneam că are o textura cremoasă și mată și e o bază bună pentru fard (e similar cu NYX Jumbo în nuanța Milk), iar el se uita uimit la mine. Oare vorbeam baliverne? Eu spunt convinsă că voi înțelegeți la ce mă refer. Din comentariile pe care le primesc la articole mi-am format o impresie foarte bună despre cititoarele mele și cunoștințele lor de make-up. Oricum, dacă nu stăpâniți aceste cunoștințe nu e absolut nici o problemă, însă atunci când te adresezi cuiva drept MUA, acel cineva s-ar putea să presupună că ai idee despre "cu ce se mănâncă make-up-ul" (Sper că nu o am fost prea critică la adresa personalului).

Iar acum să vă arat cu ce bunătatți m-am întors acasă:
- concealer în nuanța LC 400 și LW 500 (deși eu cerusem 500 și 600, dar e vina mea că nu am verificat la casă) - 5 euro/ bucata
- O paletuță magnetică freedom system cu 5 locuri - 6,5 euro
- Eyelienr mat alb - 11 euro
- o mostră de ruj în nuanța 99 - gratuit 


Concealerul și mostra de ruj în paletuța magnetică
(care printre altele mi se apre foarte inovativă)
Eyelinerul alb - o foarte bună bază de fard
Sunt atât de fericită că s-a deschis Inglot la noi în oraș! Fardurile de ochi sunt absolut superbe! Încă nu m-am apropiat de rujuri și oje pentru că se apropie concediul și trebuie să am grijă să economisesc, dar... Abia aștept să se mai liniștească spiritele în mall (pentru că acum e foarte aglomerat) și să pornesc într-o nouă incursiune în lumea Inglot! Vouă vă plac produsele Inglot?

10 comments:

Adelina Radu said...

Si eu vreau eyelinerul alb si cu siguranta cu prima oprire in Constanta mi-l voi achizitiona. Btw, cand am vazut titlul postarii m-am bucurat sincer pentru tine si apoi cand m-am vazut pomenita in postare mi-ai adus un zambet pe buze :))

Adelina Radu said...

ce as vrea si eu ceva.. dar la naiba, n-am de gand sa ma car cu ele pe acolo! :))

Adelina Radu said...

Eu m-am indragostit de brandul asta pentru calitatea produselor, diversitate si intensitate si nu in ultimul rand din cauza personalului bun. E urat cand dai peste niste inapti, uneori parca ai vrea un ajutor din partea lor, chiar daca stim si noi la fel de mult. Ma gandeam ca Inglot isi angajeaza oamenii pe spranceana cand am vazut profesionalismul celor din Constanta insa se pare ca a fost doar o intamplare fericita:)) Sa le folosesti cu placere si eu abia astept sa imi mai iau cate ceva <3.

Adelina Radu said...

Sa le folosesti cu placere.
Toate arata intr-un "mare fel".
Pupici

Adelina Radu said...

Super!! :D Trebuie sa imi strang si mai multi bani pe cand ma duc sa te vizitez :))) Sa le folosesti cu placere, asteptam impresii :*

Adelina Radu said...

Ce dragut ca ai Inglot in oras!
Sa le folosesti cu placere produsele. Arata tare bine!

Adelina Radu said...

Sa te bucuri de ele, arata foarte bine! :)

Adelina Radu said...

Ce bine arata toate!Sa le folosesti cu placere :)

Adelina Radu said...

esti iertata azi ! :)

Adelina Radu said...

Eu am un blush de la Inglot. Desi sunt convinsa ca produsele lor sunt de buna calitate, cu acesta nu prea ma impac. Nu-i bai, sunt rabdatoare, ii mai dau sanse. :)
Am citit despre staff-ul Inglot din Ro numai de bine, poate nu au facut alegeri bune pt acest nou magazin.