July 25, 2013

Masca de păr Frizz Ease de la John Frieda - review


Nu e un mister faptul că de câteva luni am devenit foarte atentă la îngrijirea părului, iar o mare parte din cosmeticele pe care le achizitionez sunt produse destinate podoabei capilare. Din dorința de a avea un păr lung, frumos și sănătos am încercat în ultimii ani o grămadă de produse. 

Recent, am terminat masca Frizz Ease de la John Frieda. Destinată părului deteriorat, masca are la bază ulei de avocado și este potrivită și pentru utilizarea pe păr vopsit (protejând culoarea totodată). A fost un produs blând cu firul de păr și totodată gentil cu scalpul. După aplicarea sa mi-am simțit părul mai fin și hidratat. Nu pot să spun că a fost un produs senzațional, dar mi-a plăcut faptul că avea o consitență potrivită, un miros fin, plăcut și că nu îmi încărca părul. 

Prețul acestei măști a fost de aproximativ 8 euro, iar cantitatea din recipient este de 150 de ml.

Ingredientele măștii Frizz Ease sunt:

Concluzie: Fără a îi atribui merite exagerate, cred că această mască merită încercată de persoanele cu părul subțire, casant cu atât mai mult cu cât aș spune că puteți obține un păr fin și hidratat chiar și în urma unei singure aplicări.

Este al 3-lea produs de la John Frieda pe care îl testez și deși nu m-am îndrăgostit de această firmă astfel încât să nu mai doresc să testez altceva, pot spune că îmi plac produsele John Frieda.

Voi ați încercat ceva de la John Frieda? Dacă da, ce anume și cum vi s-a părut?

1 comment:

Adelina Radu said...

am mai citit despre ea , eu am renuntat la masti , folosesc uleiul de cocos de care sunt foarte multumita , dar daca - mi cade ceva in mana , folosesc :)