June 29, 2013

Produse terminate în iunie - concluzii

Sper că nu v-ați supărat pentru absența mea din ultimele zile, însă am casa plină de musafiri veniți în vacanță în Cipru, iar până când lucrurile vor reintra în făgașul nromal, blogul va avea de suferit.

Totuși, în grabă, am pregătit pentru voi o postare cu ultimele produse terminate în iunie și câteva cuvinte despre acestea.


  1. Nivea body - loțiune de corp cu coenzima Q 10 a fost un produs acceptabil, fără a mă impresiona în mod deosebit. Produsul oferă hidratare de scurtă durată și are o consistență lichidă.
  2. Blasamul de păr Veganese de la Lush este cel mai prost balsam pe care l-am folosit. Încarcă parul, miroase destul de urât și este mult prea lichid pentru a fi eficient. L-am folosit relativ repede deoarece la fiecare aplicare era necesară o cantitate mare pentru a simți diferența.
  3. Masca de păr Frizz-Ease de la John Frieda a fost gentilă cu părul și scalpul meu, hidratantă și cu un miros plăcut. Fără a fi un produs de îngrijrie din cale afară de bun, masca mi-a lăsat o impresie plăcută și curiozitatea de a încerca alte produse similare de la aceeași firmă.
  4. Primerul "Moisture it" de la The Body Shop este un produs menit să ofere hidratare, dar care nu m-a impresionat deloc. Nu mi-a mărit rezistența machiajului și nici nu a hidratat excelent. A fost doar un produs decent pe care nu l-aș mai cumpăra altă o dată. Mă despart de el deoarece a expirat, iar de mai bine de un an stătea neatins în dulap. Reviewul său îl puteți citi aici.
  5. Apa de albăstrele Mayam am cumpărat-o în perioada în care eram fascinată de produsele bio, dar în care încă nu cunoșteam importanța iritanților. Am aplicat-o doar în jurul ochilor prin tamponarea ușoară a zonei cu ajutorul dischetelor de vată. Mi-a creat la momentul respectiv impresia că hidratează, dar în timp aveam impresia că aplic apă și atât. Dacp cunoașteți voi mai multe despre eficacitatea ecestui produs, vă rog să îmi spuneți. Eu acum o arunc pentru că au trecut mai mult de 60 de zile de la deschidere.
  6. Crema pentru bucle Twisted Sista mi-a plăcut în mod deosebit. Am primit-o de la o prietenă din UK și am folosit-o până la ultima picătură. Produsul pe bază de ulei de argan și lychee îngrijește frumos părul ondulat natural, redându-i elasticitatea.
  7. Pasta de dinți Power Smile de la Jason Natural  și-a făcut bine datoria și a intrat în lista următoarelor achiziții iherb

Pentru aproape toate cele menționate am pregătit și review-uri amănunțite care urmează să fie publicate în zilele ce urmează. Dacă vă interesează un produs anume, vă rog să îmi spuneți pentru a publica cât mai curând review-ul în cauză.

Voi ați folosit vre-un produs dintre cele menționate?

2 comments:

Adelina Radu said...

Si eu ma straduiesc sa consum din ceea ce am , dar din pacate in ultima perioada am tot cedat in fata tentatiilor!
Felicitari pentru reusita ta, eu nu am folosit nimic din ceea ce ai aratat!

Adelina Radu said...

apa de albastrele am folosit-o si eu , acum imi prepar singura , cu portocale , levantica , cum imi trece prin cap :)