June 6, 2013

Red Panax Ginseng - review

Ei bine, astăzi nu voi face review unui produs cosmetic, ci unui supliment nutritivv, unul care pe mine mă ajută enorm atunci când mă simt slabă ca o legumă și mi-e greu să mă târăsc din pat. Anul trecut, la finele lui august, după o perioadă în care am fost extrem de lipsită de vitalitate am ajuns la doctor disperată că nu mai îmi găseam energia de altă dată, iar după un mic consult mi s-a spus ca sunt, dar mi-a recomandat ginseng. Am luat frumos rețeta și am mers la farmacie să cumpăr licoarea magică, însă mi-am recăpătat energia instant când farmacista mi-a cerut 23 de euro pe 10 stilcute (cele din poza de jos).

Le-am cumpărat atunci că nu aveam ce să fac, dar am fost convinsă că undeva voi găsi o alternativă mai ieftină. Am ajuns acasă și am început sp caut un produs similar pe iherb.com, sursa mea de încredere pentru suplimente nutritive.

Am găsit așadar același timp de ginseng (Red Panax) în diverse forme și am ales varianta de 10 sticluțe de la Prince of Persia.


Produsul era disponibil și la o cantitate mai mare (30 de sticluțe) la un preț foarte avanajos, însă m-am abținut pentru că știți și voi cum e la iherb cu transportul (nu poți depăși 1,8 kg dacă vrei să beneficiezi de transportul cel mai ieftin).

Ce conține fiecare sticluță? Extractul chinezesc de Red Panax Ginseng, apă purificată, alcool (sub 0,5%), miere, sodium benzoate (conservant), potassium sorbate (conservant).

Cum se adminiustrează? Pentru a obține vitalitatea dorită și a vă spori puterea de concentrare, consumați conținutul unei sticluțe dimineața. În cutie veți găsi 10 paie micuțe, de plastic și un mic obiect de plastic cu ajutorul cărora veți reuși să perforați ambalajul și să extrageți "licoarea magică".

Alte forme de administrare: Dacă nu vă place gustul acestui sirop sau pur și simplu preferați să luați Ginseng sub formă de capsule, pe această pagină veți găsi o multitudine de variante în această formă de administrare.

Extractul de ginseng Red Panax de la Price of Persia conține 10 sticluțe a 10 ml fiecare și este disponibil pe site-ul iherb.com la prețul de 3,81$.

Acest produs reprezintă o achiziție proprie, iar aflilierea mea cu site-ul iherb nu influențează în nici o masură cele menționate mai sus.

9 comments:

Adelina Radu said...

Cumpar si eu din cand in cand fiole cu ginseng, de la o farmacie naturista, 10 fiole costa aprox 18 lei :) Varianta romaneasca a ginsengului este catina, au proprietati asemanatoare. Gasesti catina si in forma naturala, sau ceai, dar si sub forma de pastile.

Adelina Radu said...

si eu consum suplimente !

Adelina Radu said...

Interesant ce ai scris tu! Si eu am avut o perioada in care am consumat catina, facea mama un amestec.

Adelina Radu said...

zau daca nu mi-ar trebui si mie niste red panax din asta! prea adormita-s :))

Adelina Radu said...

Si eu iau suplimente, dar.. Mie mi-e greu sa ma tin de ele, uit sa le iau la timp. :D

Adelina Radu said...

Se spune ca daca repeti o activitate timp de 21 de zile devine reflex. Incearca sa te concentrezi asadar cam 3 saptamani sa le iei, iar dupa aceea va fi mai usor.

Adelina Radu said...

Nu iau nici eu zilnic, dar in unele zile este absolut necesar!

Adelina Radu said...

Ma bucur :)

Adelina Radu said...

Am consumat doar ceai de catina. Imi este mai usor sa obtin ginseng decat catina :(