June 3, 2013

Deodorant natural roll-on Spring Fresh - review

De când am început să studiez incredientele nocive ce se regăsesc în antiperspirantele populare, am realizat la ce risc mă expun și am decis să caut alternative sănătoase. O dată cu descoperirea site-ului iherb.com acum 2 ani am început să folosesc produse naturale, iar curiozitatea m-a împins să încerc cât mai multe dintre deodorantele disponibile pe acest site.

Dacă în trecut, v-am prezentat deodorantul Crystal în varianta sa solidă și lichidă astăzi vă voi vorbi despre deodorantul roll-on Spring Fresh. Produs de cei de la Natura's Gate, deodorantul  nu conține clorhidrat de aluminiu. Mirosul sau este unul proaspăt și plăcut având un parfum destul de intens pe care l-am resimțit pe durata întregii zile.
Produsul de față conține extracte de stejar și "witch-hazel"(Hamamelis) care sunt consideate a fi eficiente în contolarea bacteriei ce provoacă mirosul de transpirație. Ce pot eu să spun din experiență proprie este ca deodorantul a făcut față nevoilor mele pe toată durata zilei și a ținut în frâu mirosurile neplăcute.

Incrediente: Water, hamamelis virginiana (witch hazel) water, quaternium-87, cetearyl alcohol, hamamelis virginiana (witch hazel) bark/leaf/twig extract, quercus infectoria (oak) gall extract, glycine, arginine, leucine, alcloxa, aloe barbadensis (aloe vera) leaf juice, eucalyptus globulus leaf extract, salvia officinalis (sage) leaf extract, commiphora myrrha (myrrh) resin extract, polysorbate 60, cetyl alcohol, butylene glycol, propylene glycol, diazolidinyl urea, methylparaben, fragrance.

Deodorantul natural Spring Fresh este disponibil pe iherb.com la prețul de 3,65 $ și are 88 de ml.

Produsul nu este testat pe animale!

Acest produs reprezintă o achiziție proprie, iar aflilierea mea cu site-ul iherb nu influențează în nici o masură cele menționate mai sus.

6 comments:

Adelina Radu said...

Multumesc de pont! Si eu caut ceva sanatos, natural, dar al carui miros sa fie puternic, sa persiste pe durata intregii zile.
Gasisem ceva la plafar, dar mirosul nu persista.
O zi excelenta!

Adelina Radu said...

Cont4eaza foarte mult si cat de mult transpiri. Chiar daca mirosul dureaza, ai grija ca nu e foarte puternic si s-ar putea sa nu faca fata la transpiratia abundenta. Pe mine ma tine intreaga zi, insa la munca stau mai mult la aer conditionat si in fara de pauza de masa cand ma plimb cam o ora nu prea fac mult efort.

Adelina Radu said...

Si eu dupa ce termin ce am o sa fiu in cautarea unor produse mai bune :) dar cred ca prima data o sa dau o raida prin magazinele fizice cat si online de la noi, poate gasesc ceva. Oricum e bine de stiut unde pot gasi

Adelina Radu said...

Eu intotdeauna aleg deodorante naturale de pe iherb. Deja am incercat 5!

Adelina Radu said...

am renuntat si eu la deodorante de mai mult de 1 an !

Adelina Radu said...

Ai renuntat de tot la ele, sau doar la cele pe baza de aluminiu?