June 7, 2013

A grey pastel from Flormar "Light Summer"

Cei de la Flormar au scos deja de ceva vreme colecția "Light Summer" prezentându-ne culori pastelate, de vară. Am reușit să văd și eu colecția lor când am fost la Barcelona și mi-am însuțit două nuanțe: LS03 - un gri deschis cu irizații albastr și LS08 un oranj nude superb (click aici pentru Barcelona haul). Dacă despre nuanța din urmă v-am vorbit deja într-o posotare săptămâna trecută, astăzi vă voi prezenta vedeta gri a acestei colecții.

O nuanță frumoasă, însă cam slab pigmentată - așa se prezinta LS08 de la Flormar. Pentru a obține o culoare frumoasă, precum cea din sticulță sunt necesare minim 3 straturi.
Click pe imagine pentru detalii

Click pe imagine pentru detalii
În final, pentru a da un plus de farmec acestei oje, am aduăgat un model simplu cu alb și puncte gri-negre.

Am plătit pe această ojă 2,95 euro, dar am văzut-o pe un site din România la doar 8 Ron. Pentru a vă face mai bine o idee despre această colecție, mai jos găsiți toate nuanțele disponibile.

Sursa foto: http://www.flormar.com/Turkce/

Recent, am aflat de pe site-ul turcesc că la ei, în Turcia, aceste oje ar fi doar 1,95 TL, adică aprox 1E! Abia aștept să merg iar în Ciprul de Nord îmi fac provizii!

Ce spuneți, vă place această nuanță? Aveți vre-o ojă Flormar din colecția "Light Summer"?

5 comments:

Adelina Radu said...

Ma bucur ca iti place

Adelina Radu said...

Ce unghii frumoase ai, te invidiez asa un pic :)

Adelina Radu said...

Frumoasa nuanta, dar da, din pacate mai patim sa nu fie ojele bine pigmentate :(( iar in cazul acesta eu nu le prea mai folosesc, nu am rabdare sa stau 1 ora si ceva pana se usuca de tot toate cele 3 straturi (si daca folosesc spray pt uscare rapida).

Adelina Radu said...

Da, asa e, trebuie multa rabdare cu ele!

Adelina Radu said...

Multumesc!