May 26, 2013

Giveaway-ul OASAP este câștigat de...

Așa cum v-am promis, a sosit momentul să anunț persoana care a câștigat premiul Oasap. La sfârșitul celor 10 zile de consurs, Rafflecopter a ales cu ajutorul random.org pe:


 Claudia Pătrașcu

O aștept pe Claudia să îmi trimită la adelinaradublog@gmail.com un e-mail cu datele sale de contact și cu premiul pe care dorește să îl primească (ea a menționat că îi place fustița neagră, dar vreu să fiu sigură că nu s-a răzgandit)!

Pentru a evitat orice dubiu, vreau să vă asigur că ea a respectat regulile impuse:
- completând formularul Rafflecopter (mai jos apare extragerea realizată automat de Rafflecopter cu random.org)
- și lăsând un comentariu la postare:

Doresc să mulțumesc totodată tuturor participanților și vă invit să rămâneți pe aproape pentru că vor urma și alte premii și surprize. Nu vor fi alte giveaway-uri Oasap în viitorul apropiat pentru că am observat că nu ați fost foarte receptivi la acesta (doar 15 din cei 67 de participanți accesând site-ul sponsorului) și deși nu a fost o condișie impusă de mine, iar cei de la Oasap nu s-au plâns de acest fapt, nu mi se pare corect față de ei. 

Până ne "revedem" mâine dimineață nu rămâne decât să vă doresc o seară frumoasă și noapte bună!

-----

P.S. vreau să clarific faptul că atunci când voi dați click pe un banner, precum cel OASAP, eu nu primesc bănuți (nefiind afiliat cu ei, ci doar colaborator prin giveaway-uri), dar mă ajutați să stabilesc o bună relație de colaborare cu aceștia. Am ținut să menționez acest mic aspect "din casă" pentru că am văzut cititori afirmând pe alte site-uri/blogur/forumuri că evită să dea click pe bannere ca să nu se îmbogățească blogărițele. Dragilor, dacă ar fi atât de ușor să faci bani, poate viața noastră ar fi mai frumoasă, însă marea majoritate dintre noi scriem doar din pasiune și doar sperăm ca într-o zi blogul să devină mai mult decât un simplu hobby.







1 comment:

Adelina Radu said...

felicitari claudia ,multumim ptr concurs si sa ai o saptamana frumoasa