April 10, 2013

Produse terminate în martie - concluzii

Produsele terminate luna aceasta sunt:
- Masca de păr Latte este a doua mască de la Kallos pe care o folosesc. Este un produs care mi-a plăcut deoarece mi-a lăsat părul fin și hidratat. Masca are la bază proteine din lapte menite să facă părul mătăsos și strălucitor. Per total mi-a plăcut acest produs, însă nu m-a impresionat în mod deosebit. Aș cumpăra-o din nou? Poate, însă pe moment, vreau sa mai încerc alte produse similare.

- Despre fondul de ten de la Bourjois v-am vorbit întru review anterior. După câteva luni, am reușit să termin acest produs și pot să spun că în cele din urmă mi-a plăcut. L-aș cumpăra din nou? Da, dacă l-aș găsi la un preț foarte bun precum pe fragrancedirect. 

- Săpunul lichid de la Balea este un produs pe care îl recumpăr (cel puțin) a cincea oară. Îmi plac variantele cu miros discret destinate pielii sensibile (precum cel din imaginea de mai sus) dar nu îmi dispace nici mirosul dulce al variantei cu mango. Totuși, varianta mea preferată este cea cu lapte și miere. L-aș cumpăra din nou? Da și probabil o voi și face când mai ajung la DM.
- Despre gelul de duș energizant cu Cedru Albastru de la Yves Rocher urma să vă povestesc pe larg într-un review, însă l-am epuizat deja. Aroma acestui gel de duș este ușor masculină, însă mie îmi place. Produsul are într-adevăr un miros proaspăt, plăcut și este destinat pentru folosirea pe întreg corpul. L-aș cumpăra din nou?  Pentru moment nu, acest tub a fost al doilea de acest fel pe care l-am folosit, dar pe viitor rămâne o posibilă variantă de ales din catalogul YR. 
- După cum se vede în imagine, am mai epuizat un tub de gel hitradant de la Paula's Choice (review aici). Asta nu înseamnă că am ales un alt moisturizer, al doilea tub a fost deja deschis și e folosit în fiecare seara. L-aș cumpăra din nou?  Deja am făcut-o.

Voi ați folosit vre-unul din aceste produse? Ce impresie v-au lăsat?

6 comments:

Adelina Radu said...

Si eu momentan mi-ai luat o masca de par kallos si sunt foarte multumita

http://o-fata-simpla.blogspot.ro/

Adelina Radu said...

nu am incercat nici unul din produsele descrise, dar urmeaza sa imi cumpar un sapun lichid Balea si as vrea sa incerc macar un produs de la Paula's Choice.

Adelina Radu said...

Eu folosesc masca de par cu Placenta de la Kallos si imi place foarte mult:D fara ea nu as putea sa-mi descalcesc parul dupa baie :D ;)):*
http://miss-lorrie.blogspot.ro/

Adelina Radu said...

am doar gelul Yr si imi place si mie :)
Kiss ya!

Adelina Radu said...

Si eu sunt foarte multumita de produsele Paula's Choice. Pana acum am incercat doar BHA 2% si protectia solara sub forma de spray si mi-au placut :).

Te invit sa
arunci o privire in dulapiorul meu:
Shop My Closet

Adelina Radu said...

Inseamna ca va trebui sa imi comand gelul YR :)) am o pasiune pentru produsele pentru femei cu usoara tenta de parfum barbatesc :)))