April 22, 2013

Blush Flormar în nuanța 91 - swatch

Blushul Flormar în nuața numărul 91 este unul dintre favoritele mele. Este un corai rozaliu perfect pentru zi, dar uneori se întâmplă să îl folosesc chiar și seara. 
Am cumpărat acest blush în toamna anului trecut și nu am reușit să vă scriu despre el deși realizasem aceste fotografi încă de când l-am cumpărat. Duoă multe luni de aștepare a venit așadar clipa să vă prezint blushul Flormar în culoarea 91.

O culoare frumoasă, nuanța 91 vine într-un ambalaj bine sigilat pentru motive de igienă și conține o mică pensulă pentru aplicarea produsului. Este o pensulă mică, însă destul de aspră, de aceea o folosesc doar când nu am pensulele mele la îndemână.

La prima vedere, am făcut un test de culoare luând puțin din blush pe degete. Se poate vedea în imaginea de mai jos o frumoas nuanță de corai cu un sidef destul de piternic, dar care poate crea o îmbujorare discretă a pomeților atunci când e aplicată în strat subțire.
Pigmentația acestui produs este medie și depinde multe de cantitatea folosită și modul în care este aplicat acest blush. Atunci când am folosit doar puțină pudră și am blenduit bine, culoarea a fost discretă (vezi imaginea de mai sus în care abia se distinge culoarea pe mâna mea), dar dacă aplic o contitate mai mare de produs (fără a exagera), obțin o culoare intensă și deși aceasta vine însoțită de un sidef destul de pregnant, aș spune că e totuși potrivit pentru zi în special dacă aveți un ten mai închis sau sunteți ușor bronzate.

Dar pentru a vizualiza mai bine pigmentația și sideful despre care v-am vorbit, am pregătit o imagine ce exemplifica modul în care arată acest blush aplicat pe ten:
Din păcate, imaginea de "înainte" pare puțin mai gălbuie datorită neatenției mele (recunosc, nu am verificat de la început setările apartului foto), însă sper că se distinge culoarea destul de bine.

Ce părere aveți de acest blush? Ați încercat această nuanță sau alte blushuri Flormar?
 
În final, pentru persoanele interesate, atașez o imagine cu incredientele acestui produs:

9 comments:

Adelina Radu said...

Il am si eu pe undeva prin sertare, dar nu ma mai atrage. Eram innebunita dupa el acum vreo 2 ani, cred :).

Adelina Radu said...

O culoare superba pentru vara! Eu detin un blush Flormar corai-piersiciu, si il ador! Este foarte pigmentat, mat si rezista mult pe piele; in cutie se afla o cantitate generoasa! Ma va tine pana in adanci batraneti :)) Raport calitate/pret excelent! :D

Adelina Radu said...

Pare o nuanta placuta, dar m-as feri sa o folosesc daca are sidef. Imi luceste destul de tare tenul, cred ca efectul insumat n-ar fi chiar placut la vedere.

Adelina Radu said...

Eu l-am descoperit mai tarziu si icna il folosesc bucuroasa, dar depinde mult de zi si de starea pe care o am. Sunt zile in care vreau un blush mai "serios" si il evit.

Adelina Radu said...

Am o consumat deja o bucata buna. Nu pot sa spun ca il voi termina foarte repede, dar nu cred ca ma va tine mai mult de doi ani, cel putin nu in ritmul in care il folosesc acum.

Adelina Radu said...

Daca aplici putin si il blenduiesti o idee, arata placut si nu stralucesti in mod exagerat :)

Adelina Radu said...

Bună ! Te-am nominalizat aici http://larisa-duta.blogspot.ro/2013/04/super-sweet-bloggin-award.html

Adelina Radu said...

Multumesc

Adelina Radu said...

E primul meu produs de machiaj de la ei, dar am fost ft multumita de rezultat.