March 15, 2013

Stuck on a blue dream - NOTD

Nu știu dacă vă plac ojele închise, însă mie îmi face mare plăcere să le port, iar în ultimele săptămâni, Essence și a lor Stuck On You (despre care v-am mai scris aici) și-a spus cuvântul în materie de oje preferate.

Astăzi vreau să vă arat cum puteți să realizați cu ajutorul ei o manichiură frumoasă și rafinată. După ce am aplicat o bază Sally Hansen și un strat de ojă Essence (da, un strat a fost suficient) am folosit pentru decorarea vârfurilor Bourjois "Blue Water" din colecția "1 second" (despre care v-am mai povestit aici și aici), iar pe inelare am folosit biluțe caviar de la MUA (Pisces).

Trebuie să menționez că cele două oje de față, Bourjois și Essence sunt foarte asemanatoare ca textură, iar pensulele lor sunt de asemena foarte simiar (și bine) concepute. Dacă îmi este mai ușor să cumpăr oje Bourjois, aceastea găsindu-se cu ușurință în Cipru, nu înseamnă că nu suspin după ojele de la Essence pe care nu le pot cumpăra decât atunci când ajung în țară. Oh... și sănu  mai spun și despre diferența notabilă de preț dintre cele două!

Dar să lăsăm vorba și să văarat ce am realizat astăzi:




Nu știu ce părere aveți voi, dar mie îmi place mult această ojă de la Essence și cred că vă voi mai stresa pe viitor cu alte manichiuri în care o voi include!

Un weekend deosebit vă doresc!

10 comments:

Adelina Radu said...

am inceput sa achizitionez si eu oje Essense...fara sa vreau , sa stii :)))

Adelina Radu said...

Arata f dragut, dar niste imagini mai mari n-ar strica. :) Pupici!

Adelina Radu said...

cred ca o sa adopt si eu combinatia asta de culori, e foarte draguta.

Adelina Radu said...

Pana acum puneam imagini mari si nu prea erau utilizate de cititoare, asa ca am redus putina spectul lor ca sa mai "economisesc" spatiu pe blog. Mumtumesc de sugestie, voi incerca sa gasesc o solutie :)

Adelina Radu said...

Foarte tare ideea cu MUA Caviar! Arata minunat! Sunt tare curioasa cat rezista pe unghii...

Adelina Radu said...

Ce dragute si finute sunt

Adelina Radu said...

chiar arata bine combinatia de culori , :)


pupici

Adelina Radu said...

Wow, un singur strat ai aplicat? Arata foarte bine oja, iar combinatia de culori e tare draguta.

Adelina Radu said...

In pozitia initiala, cam 30 de minute ca am facut treaba prin casa, insa desi s-au miscat putin, nu au picat pana nu le-am dat jos.

Adelina Radu said...

Arata asa de bine! <3