March 25, 2013

Noutăți tentante pe iherb!

Cunsocutul site american iHerb nu ratează nici o ocazie de a aduce în vederea noastră produse noi, tentante și accesibile tuturor. De la cosmetice și până la supliente nutritive, iherb.com oferă o paletă variată de produse, iar ultimele noutăți sunt:

Make-up
Sursa foto http://www.ecotools.com
- genele false de la Eco Tools. Dermatologic testate și fără incredinte ce ar putea irita ochiul, acestea se recomandă chiar și persoanelor cu pielea sensibilă.
- set de 6 pensule Eco Tools. Setul conține o pensulă pentru concealer, una de blush, una pentru detalii/buze, pensulă pentru fardul de pleoape, una de smudge și un clutch.
- Face & Body Sculpting Brush de la Eco Tools
- Mascara Organică Physician's Formula. O mascara cu o poveste interesantă, fără iritanți și organică.


 sursa naturals.neutrogena.com
acorda o șansă la următoarea comandă. Dacă doriți, există și o variantă fără parfum (Șampon și gel de duș cu gălbenele).

Îngrijire

- Cremă hidratantă Aveeno, Baby, Fragrance Free, o cremă dedicată pielii sensibile a bebelușilor pe care o puteși folosi cu succes daca aveși pielea uscată. Mai multe detalii și o opinie avizată despre acest produs puteți găsi pe beautypedia aici.
- Crema hidratantă Aveeno, Baby, Eczema Therapy, Fragrance Free este o cremă delicată creată pentru a proteja și vindeca pielea afectată de eczemă sau iritații. Review-ul ei se poate găsi pe beautypedia aici și este cât se poate de pozitiv.
- Cremă de zi hidratantă Weleda. Dacă sunteți fanele brandului Waleda, s-ar putea să vi se pară un  produs interesant, însă eu nu am găsit nici unde factorul de protecție solară, iar prin urmare, nu înțeleg de ce această cremă se numeste "de zi". Crema conține ulei de jojoba, rădăcină de iris și este destinată pielii uscate și foarte uscate, însă conține parfum, alcool și mulți alți iritanți. Eu personal nu aș testa acest produs, dar am ținut să îl menționez aici deoarece am observat cp sunt multe cititoare face Weleda și m-am gândit că ar fi interesate. Un produs similar pentru corp de această dată, ar fi Loțiunea de corp cu rodie.
Sursă: www.aveeno.com
- Loțiunea de corp Aveeno, Baby, Daily Moisture Lotion, Fragrance Free este un produs destinat pielii delicate a copii, fiind ideală și pentru cei cu pielea sensibilă și uscată. Dacă doriți să evdeți și părerea echipei Paulei Begon despre ea, vă invit să citiți review-ul de pe beautypedia.

Protecție solară


Dezinfectant

2 comments:

Adelina Radu said...

Interesante, multumesc pt selectie!

Adelina Radu said...

Super tare, iti multumesc pentru idei :*