March 28, 2013

Ceai - 10. Twinings Mușețel și Miere

Astăzi este rândul unui ceai pe care îl prefer în mod deosebit, o aromă dulce și rafinată care îmi aduce zâmbetul pe buze când îl savurez. Dacă vă doriți și voi un mic moment de relaxare cu iz de mușețel vă invit să citiți această recenzie și poate vă voi convinge să îl cumpărați și voi.

Incrediente: mușețel, aromă naturală de vanilie și miere (7%).

Formă de prezentare: Twinings Mușețel și Miere are 40 grame dozate sub forma a 20 de pliculeţe simple (fără ață).

Mod de prepaprare
: Turnaţi 200 ml de apă proapăt fiartă peste pliculeţul de ceai şi lăsaţi la infuzat pentru circa 2-3 minute. Adăugarea de miere sau zahăr nu este necesară decât dacă doriți o băutură foarte dulce.

Impresii: Un ceai dulce, aș spune că e potrivit după mase și chiar și seara. Pentru zilele calde se recomandă să se servească rece, cu gheță și câteva feliuțe de portocale.

Informaţii nutriţionale: O cană de 200 ml conţine mai puţin de 4 kcal şi aprox. 0,6 gram de proteine sau carbohidraţi. Valorile sunt calculate pentru o cană de infuzie neîndulcită.


Concluzie: Îmi place foarte mult acest ceai, iar gustul său mă relaxeză la orice oră. Sunt puține persoanele care nu apreciază un ceai de mușețel, dar acesta este mai mult decât atât, având o aromă bogată și un parfum îmbietor.
Pret: Am cumpărat acest ceai luna trecută (din londra de la Waitrose) și am plătit 1,29 lire pe o cutie. La noi am înțeles că ar costa în jur de 12 lei.

3 comments:

Adelina Radu said...

la noi din pacate nu se gaseste acest sortiment, cel putin nu in magazine, poate pe vreun site... avem putine sortimente de twinings in magazine

Adelina Radu said...

am incercat mai multe sortimente cu musetel de la twinings si dintre toate, asta e preferatul meu :)

Adelina Radu said...

trebuie incercat, pare interesant