February 8, 2013

Punct. De la capăt!

Suntem în cea de-a doua lună a lui 2013 și deja am auzit foarte multă lume în jurul meu spunând că e momentul să o luăm de la capăt. Fie că treceți printr-o despărțire, v-ați certat cu un prieten, ați schimbat locul de muncă sau doriți să schimbați ceva în viața voastră, nu uitați că viitorul începe astăzi, puneți-vă așadar planurile în aplicare acum!

Pentru toți aceea ce ce au nevoie de o schimbare, propun să vizualizăm un video de la Michelle Phan.
 

Personal, există o piesă ce îmi dă curaj și putere, aceasta este "Fi curios" de la Cristian Sanda (un cântăreț ce s-a remarcat în prima ediție "Vocea României"). Este o melodie veselă ce prin mesajul ei puternic m-a ajutat să iau decizii în momente de răscruce și să fac acele lucruri pe care mi le doream, dar nu aveam curajul să le spun.


Sper ca acest mic articol să fie un imbold pentru voi și să vă ajute să vă recăpătați speranța! O zi  minunată și un weekend perfect, primul din noua voastră viață!

5 comments:

Adelina Radu said...

Ce imi place videoclipul lui Michelle Phan!
Si ai dreptate! Si eu cred ca inceputul anului trebuie sa fie timpul schimbarii pentru toti!

Adelina Radu said...

imi place melodia "fii curios", nu o stiam. important e sa tinem de noile obiceiuri/obiective tot anul sau de ce nu, toata viata. multumim si un weekend frumos!

Adelina Radu said...

Ma bucur ca iti place piesa! Da, asa e, important e sa ne tinem de treaba!

Adelina Radu said...

Aud multa lume spunand ca trece prin greutati, incercari, asa ca daca tot e un an nou, poate prinde lumea curaj sa actioneze!

Adelina Radu said...

Buna Adelina!
Foarte inspirat articolul tau, mai ales ca nici nu a inceput bine anul si deja "problemele" ne coplesesc!
Am auzit cantecul intr-o reclama, dar nu stiam cum se numeste si nici cine este artistul care il interpreteaza.
Week-end placut !