February 13, 2013

O rochie de vis, o seara fabuloasă, un sentiment magic!

Ce poate să vă facă să vă simțiți superbe, să vă dea aripi și să vă aducă zâmbetul pe buze într-o seară magică? Fie că este vorba despre un parfum, un machiaj bine executat, o bijuterie, o rochie de vis sau compania celor dragi (sau a pisicii) cu toate adorăm acea senzație de glorie și împlinire atunci când suntem fericite.

Ca mai orice femeie, iubesc petrecerile fastuase și elegante, însă nu mă pot bucura de ele atunci când nu sunt mulțumită de modul în care arat. Nu mă consider urâtă defel, însă pentru a fi bucuroasă de ceea ce văd în oglindă trebuie ca măcar câteva planete să se alinieze! Mai în glumă sau în serios, îmi place să am grijă de imaginea mea în cele mai mici detalii pentru că știu că o rochie de vis, niște bijuterii rafinate și un machiaj elegant îmi pot da puteri nemaivăzute și mai presus de tot, îmi dau curaj!

Relativ recent am observat la TV o reclamă la iaurtul Activia ce oferea ca premii rochii Rhea Costa! Trebuie să recunosc că mă încântă ideea de a deține o creație a sa deoarece este semnătura unui designer roman de succes. De multe ori m-am gândit ”Oare cum s-ar schimba garderoba mea dacă banii nu ar reprezenta o problemă?”și mi-am dat seama că deși apreciez creații ale designerilor renumiți, nu aș alege doar Chloe, Alexander McQueen sau Lanvin. De ce nu? Pentru că mi-aș dori să mă îmbrac în creațiile designerilor românii, creatorii noștri atât de talentați ce merită lăudați și promovați!

Iar ca să revenim la rochiile de vis despre care vă spuneam, vreau să vă arat o ținută care mi-a rămas adânc fixată pe retină. O tinută elegantă și de efect pe care aș purta-o cu mare plăcere în această seara, la petrecerea de ziua mea. E drept că nu plănuiesc o petrecere nebună, însă rochia aceasta ar transforma ieșirea mea cu prietenele într-o seară plină de magie! Cred că această ținută mi se potrivește deoarece prin culoarea și rafinamentul său simt că emană curaj și bună dispoziție prin toate cusăturile și tivurile sale!
Dacă vă place și vouă aceasta sau o altă rochie dintre cele incluse în promoția celor de la Activia, puteți să vă înscrieți în concursul ce are ca premii nu una, ci 42 de rochii semnate Rhea Costa. Pentru a participa trebuie să cumparați Activia și să înscrieți informațiile de pe bonurile fiscale pe site-ul Activia sau prin SMS la 1843. Astfel, cu 14 Activia intrați în tragerea la sorți pentru una dintre cele 42 de rochii de designer.

Până atunci, eu rămân să visez la seara mea perfectă într-o rochie Rhea Costa, iar pe voi vă rog să nu uitați că sunteți speciale chiar și în ținute simple pentru că bucuria de a trăi vine din noi, iar fericirea aceasta asta se vede în zâmbetele noastre!

Pe voi ce vă face să vă simțiți magice și vă dă dorința de a zâmbii din tot sufletul?

1 comment:

Adelina Radu said...

foarte frumos spus :) desi e importanta rochia, machiajul si accesoriile, la urma urmei frumuseatea interioara e cea care face totul perfect! sper ca ai avut o seara de vis!