February 6, 2013

Bătătlia demachiantelor bifazice

În ultimul timp am fost ocupată și am activat destul de puțin pe blog, dar pentru astăzi v-am pregătit un review prin comparație a două dintre cele mai bune demachiante bifazice de pe piață. Cum demachiantele de acest tip sunt vedetelele ultimelor sezoane, m-am gândit așadar să vă prezint două dintre produsele încercate de mine şi să le compar eficacitatea pentru a vă ajuta să vă faceţi o părere despre acestea.

Am testat de această dată demachiantul bifazic Waterproof de la Balea şi Gentle Touch Make-up Remover de la Paula's Choice. Am aplicat fiecare produs pe câte o dischetă demachiantă şi mi-am înlăturat machiajul.

Rezultatele se văd în fotografiile ce urmează:


Părerea mea:
Demachiantul Paulei este mai bun înlăturând machiajul mai eficient și nefind nevoie să insistați și să frecați pielea. Demachiantul Balea a fost și el eficient, însă nu s-a ridicat la nivelul primului. Marele plus al demachianului de la Paula's Choice a fost că mi s-a părut mai puțin uleios.



Concluzie: Prefer cel de-al doilea produs din imagine, însă considerând diferenţa majoră de preţ, nu cred că demachiantul Paulei merită o astfel de investiţie. Totuși, dacă vă plac mult produsele acestei firme, cu siguranță vă va încânta și acest demachiant. Calitativ le-aş încadra în aceeaşi categorie cu menţiunea ca unul e mai mai "prietenos" cu bugetul, iar pentru celălalt trebuie să făceţi o mică investiţie.

În final trebuie să recunosc că acest review este cât se poate de subiectiv, mie în general neplăcându-mi produsele bifazice datorită texturi lor uleioase.

Voi ați încercat aceste produse? Dar alte demachiante bifazice? Cere este demachiantul vostru preferat?

4 comments:

Adelina Radu said...

Mie imi plac mult demachiantele bifazice, de abia cand n-am mai folosit o perioada mi-am dat seama cat de mult imi usurau "munca". N-am testat decat pe cel de la Balea si pe cel de la Farmec pana acum, dar cu primul ma impac binisor, e mult mai putin uleios decat al doilea.

Adelina Radu said...

nu m-am incumetat pana acum la vreun demachiant bifazic, desi am momente in care ma tenteaza.

Adelina Radu said...

Cred ce e bun pentru fetele care folosesc rimel rezistent la transfer si eyeliner, eu insa nu prea abuzez de acestea si de aceea nu imi e ft. util

Adelina Radu said...

Hm, am luat aminte sa nu ma ating de Farmec daca e mai uleios decat Balea!