September 21, 2012

Purple madness (Real Tehnique - eye starter set)

Astăzi este rândul unei noi colaborări în blogosferă, una cu tente "purple" de această dată pentru că e Purple Madness day

Am stat mult să mă gândesc despre ce să scriu în această postare. Nu aş putea să spun că sunt nebună după mov. Am această culoare în paletuţele de farduri de pleoape, am şi oje mov, dar parcă nu era de ajuns. Aruncând o privire peste ultimele comentarii de la voi, mi-am dat însă seama că am în posesie nişte "chestiuţe purple" de care v-aţi arătat a fi foarte interesante şi m-am zis că e clar, ele vor fi vedetetele acestui articole!

Astăzi vă voi face aşadar un review al setului de pensule pentru ochi de la Real Tehnique! Setul numit Your Eyes/Enhanced Starter Set include 5 pensule şi un etui pentru acestea.

Etuiul ajută la depoitarea pensulelor, iar în momentul utilizări puteți să îl  transformaţi într-un suport (precum în poza din dreapta) pentru a folosi mai ușor pensulele.

Dar acum, haideţi să vorbim despre ceea ce conţine etuiul şi să vedem cum descrieproducătorul aceste pensule de machiaj:

  • Pensula de bază pentru fardul de pleoape (Base Shadow Brush): Se foloseşte pentru o aplicare netedă, impecabilă a culorii.
  • Pensula Deluxe pentru pliul ochiului (Deluxe Crease Brush): Pensulă moale, spuradimensionată pentru contouring
  • Pensula de accentuare (Accent Brush): Concepută pentru a detalia cu precizie, pentru a evidenţia, sublinia și întinde culorile în machiaj
  • Pensula pentru eyeliner  Pixel-Point (Pixel-Point Eyeliner Brush): Având firele tăiate conic, este ideală pentru aplicarea eyelinerului.
  • Pensula pentru sprâncene (Brow Brush): Forma distinctivă ajută la definirea sprâncenele cu uşurinţă.


Iar acum, să analizăm pe rând fiecare pensulă din acest set:



Pensula de bază pentru fardul de pleoape e puţin mai stufoasă şi cu perii mai lungi decât prefer eu în mod normal (MAC 239), dar este eficientă în aplicarea fardului pe întreaga pleoapă. Pe de altă parte, datorită faptului ca este suficient de stufoasă, această pensulă s-ar putea folosi chiar şi pentru amestecarea şi estomparea nuanţelor (blending).



Pensula Deluxe ajută la conturare, dar şi la blending în colţurile ochiului şi în pliul pleoapei.



Pensula pt. accentuare o folosesc pentru a aplica culoare pe linia pleoapei inferioare. Este destul de mică şi îmi permite să colorez cu precizie doar o anumită zonă.



Pensula pentru eyeliner Pixel-Point este după părerea mea puţin cam grosă pentru funcţia sa. Am încercat să o folosesc în aplicarea unui eyeliner sub formă de gel şi mi-a ieşit linia puţin mai grosuţă decât mi-aş fi dorit. Trebuie să recunosc însă faptul că eu nu sunt foarte talentată în aplicarea eyelinerului, aşa că în mâna unei persoane mai îndemânatice ar putea fi eficientă. Nu pot să spun că este o pensulă proastă sau foarte groasă, dar cu siguranţă nu este "pixel-point". 


Pensula pentru sprâncene (foto - jos şi sus) este fermă, fină şi face exact ce promite - ajută la conturarea cu fard a sprâncenelor. În comparaţie cu alte pensule de tip angled (precum Mac 266 sau Angled Bamboo brush by Barbara Hofmann) aceasta este mai groasă şi mai fermă.


În final, vreau să sublinez faptul că toate pensulele au perii foarte fini şi fermi în acelaşi timp. Nici una dintre ele nu a "curs", nu şi-a schimbat forma şi nu a pierdut fire din momentul în care le-am folosit prima dată. Cu siguranţă pensulele ar putea să mai fie îmbunătăţite (sau cel puţin ar mai fi de adăugat cîteva pentru a avea setul perfect), dar eu sunt de părere că sunt bune chiar şi aşa şi că au meritat toţi banii.

Acest set poate fi achiziţionat din magazinele din Marea Britanie (la un preţ de 21-24 lire), distribuitorii online autoriţaţi sau de pe site-ul iherb.com. Eu le-am cumpărat de pe acesta din urmă deoarece oferă cel mai bun preţ disponibil (17.99$ pe iherb comparativ cu 20.99 lire pe www.love-makeup.co.uk sau www.beautychamber.co.uk). 

Tot din colecţia de pensule Real Tehniques, mai puteţi achiziţiona şi setul pentru faţă (favoritul meu) sau cel pentru călătorii, precum şi multe alte pensule pentru machiaj.


Cele ce doresc să pună o comandă pe acest site pot folosi codul ADU995. Acesta vă va oferi o reducere de 10$ pentru o comandă de minim 40$ şi una de 5$ pentru sub 40$.


Voi ași încercat pensulele Real Tehniques? Vă plac?

În final, vă invit să descoperiţi şi celelalte postări din seria Purple Madness!


O zi minuată şi un weekend deosebit tuturor!

13 comments:

Adelina Radu said...

oh, ce frumoase sunt! <3 de mult mi le doresc si acum le vreau mai mult! sa le folosesti cu placere! <3

Adelina Radu said...

O sa mi-o achizitionez si eu cat de curand!

Adelina Radu said...

Am si un un set de pensule pentru machiaj, dar nu prea le folosesc pe toate.  Pensula de sprancene inca este nou nouta, adevarul este ca nici nu stiam ce trebuie sa fac cu ea, asa ca azi am invatat si eu ceva :) Frumos set, sa le folosesti cu placere si sa ne arati si noua ce machiaje creezi!

Adelina Radu said...

Pentru machiaje cred ca va trebui sa mai astepti, sunt cam "timida" in postatul acestora pe blog :)

Adelina Radu said...

Ce dragute sunt :x

Adelina Radu said...

cat imi doresc si eu setul asta...sunt geniale pensulele :x...
eu consider ca niciodata nu am suficiente pensule chiar daca as sta sa le numar as scoate peste 60 la numar :D

Adelina Radu said...

Neaparat le vreau si eu:)

Adelina Radu said...

abia astept sa le achizitionez si eu <3 ahh cat de curand...cat de curand :))

Adelina Radu said...

Eu stau mai modest, am doar vre-o 15, dar sunt toate bune (exceptand una Elf care mi-e antipatica)

Adelina Radu said...

Ce frumoase sunt...abia astept sa imi achizitionez si eu un set. Machiajul va fi o joaca. ;))
Pupici

Adelina Radu said...

Si pe mine ma tenteaza setul acesta de pensulici. :) Il am pe cel pentru fata si imi place foarte mult!

Adelina Radu said...

Il am si pe acela si sincer, cel de fata imi place si mai mult :) Adica pensule bune de ochi mai am, dar pt fata nu am nimic mai bun decat cele din Core Colection.

Adelina Radu said...

Foarte utila postarea asta,cred ca sunt super pensulele.Ma bucur si eu sa iti descopar blogul dear <3
 SandraB.ro