September 18, 2012

London escape

În luna august am fost într-o mini vacanță Londoneză unde am avut ocazia să vizitez orașul, să mă bucur de momente deosebite alături de prieteni dragi și bineînțeles... să îmi "întrețin" iubirea pentru beauty.

Dacă în ceea ce privește pasiunea pentru shopping am pregătit pentru voi o serie de haul-uri, aș dori să vă întreb dacă ași dori să citiți pe blog și mărturi legate de experiența mea turistică în acest oraș și de ce nu și în celelate locuri în care am mai călătorit în trecut. Nu vreau să înțelegeți prin aceste povești că aș dori să "mă laud" cu vacanțele mele, ci doresc să vă povestesc și vouă despre lucrurile frumoase pe care le-am văzut și despre momentele de vis pe care le-am petrecut în aceste locuri de vis pentru a vă arăta cum văd eu lumea şi (sper eu) a vă facilita viitoarele vacanţe prin sfaturi şi impresii.

În urmă cu ceva timp, am început acest blog cu intenţia de a-mi crea un jurnal virtual în care să îmi aştern gândurile şi experienţele. Cu timpul, blogul meu a devenit unul predominant de beauty prin natura subiectelor abordate, de aceea, acum doresc să vă întreb pe voi (cei care cititţi aceste subiecte de beauty) dacă aţi dori să vedeţi mai multe postări legate de această dată de experienţele mele de călătorie în diverse locuri ale lumii?


12 comments:

Adelina Radu said...

daaaaaaaaa, normal! vreau sa vad pe unde umbli :)

Adelina Radu said...

Daaa, imi plac foarte mult postarile de acest gen. :D

Adelina Radu said...

Da, categoric DA. Imi place la nebunie sa citesc impresiile altora despre calatorii! Si sa ne arati cat mai multe fotografii!

Adelina Radu said...

Si eu sunt de acord cu Meg si Dee. E blogul tau, ai dreptul sa scrii despre ce doresti pe el. Fa-l sa fie despre tine, cu toate pasiunile tale si nu numai despre frumusete. 

Adelina Radu said...

Ok, am sa ma conformez!

Adelina Radu said...

Fotografii am muuuuuulte, trebuie doar sa le modific astfel incat sa nu fie prea mari si sa umplu repede spatiul de pe blog :)

Adelina Radu said...

Da, mi-ar placea tare mult o astfel de postare mai ales ca Londra e pe primul loc in lista mea de "tari de calatorit".
:D:*

Adelina Radu said...

Mă bucur! Din păcate sunt câteva locuri de care doresc să vorbesc înainte de a aminti despre Londra, dar voi scrie negreşit şi despre acest oraş!

Adelina Radu said...

Doar daca vrei, n-am vrut sa sune imperativ. :)

Adelina Radu said...

Ah, nu. Scuza-ma, poate nu am raspuns eu corect. Ma conformez cu cea mai mare placere :)

Adelina Radu said...

YES! Please! :)

Adelina Radu said...

 Am inceput deja sa muncesc la postarile astea, sper ca sa incep sa le public de spat viitoare.