September 30, 2012

Bio day - Crystal Mineral Deodorant review - Body Spray, Chamomile & Green Tea

Neața! Cum e weekendul vostru? Sper că vă relaxați profitând din plin de vremea aceasta superbă!

Astăzi vreau să vă prezint un deodorant de care am fost inițial încântată, apoi dezamăgită ca în final să vă spun că este unul dintre produsele mele preferate pe care îl voi recumpăra cu certitudine. Acest review de produs face parte din proiectul BIO DAY, proiect în care noi, blogărițele de beauty vă prezentă produse bio sau machiaje realizate cu produse cosmetice naturale.

Dacă în februarie vă prezentam review-ul unui alt deodorant produs de firma Crystal, dar sub formă solidă, astăzi vă voi vorbi despre deodorantul spray Crystal cu mușețel și ceai verde.


Am achiziționat deodorantul mineral Crystal în urma review-urilor pozitive pe care le citisem despre el și bineînțeles l-am folosit cu entuziasm. Produsul nu conținea clorhidrat de aluminiu și nu avea parabeni. Din păcate însă, în primele zile deodorantul nu s-a dovedit a fi ce îmi doream deoarece eficiența sa se limita la circa două ore, iar după acest interval pielea mea se comporta de parcă nu aș fi folosit deodorant (ceea ce evident, era foarte neplăcut).

Timp de câteva luni, am uitat de acest produs. Soarta sa s-a schimbat însă deoarece într-o zi am citit pe iherb un comentariu ce menționa că după aplicarea acestui deodorant pe pielea curată trebuie să așteptăm ca el să se usuce și doar după aceea să ne îmbracăm. Aha! Deci aici greșeam! Eu îl aplicam pe pielea curată, însă mă îmbrăcam imediat după aceea. A doua zi am făcut întocmai, iar de atunci, pot să spun că îl folosesc aproape zilnic și sunt foarte mulțumită de el.

Nota: 9 din 10
Preț: 4$ / 3,5E / 14 lei
Disponibil: aici
Alte arome: Simplu, cu lavandă sau cu rodie.
Alte forme de prezentare: roll-on (deodorant cu bilă)
Cantitate: 118ml
Incrediente:  Apă purificată (Aqua), saruri minerale naturale (Aluminium potasiu - nu clorhidrat), parfum  (realizat din uleiuri esențiale și extracte de musetel și ceai verde).

Aroma acestui deodorant este una proaspătă, reconfortantă. Pe mine mirosul său nu mă duce cu gândul la mușețel, dar îmi place parfumul său fin, cu note dulci-acrișoare.

Crystal Mineral Deodorant este considerat sigur pentru mediul înconjurător și este aprobat de centrele de tratament pentru cancer.

Dacă vă hotărâți că doriți să achiziționați acest deodorant sau orice alt produs de pe siteul iherb.com, puteți folosi la check out codul ADU995. Utilizând codul, veți primi o reducere de 10$ dacă veți avea o comandă de minim 40$ sau de 5$ dacă veți comanda sub această sumă.

Restul postărilor ce fac parte din proiectul Bio Day se pot găsi pe blogurile colegelor mele:

Laura http://laluboutique.blogspot.ro/
Laura Mariana - www.classyandpink.com
Luiza- http://cupcakesplendens.blogspot.ro/
Anca - http://aquashells.blogspot.ro/
Roxanna Bella (Maya) http://www.mayasecret.com

O zi minunată în continuare!

7 comments:

Adelina Radu said...

hmm pare tentant :D cu siguranta am sa-l achizitionez si eu :D

Adelina Radu said...

Ce bine suna descrierea ta! Este foarte tentant!

Adelina Radu said...

Pare fainut :D Doar ca la mine din pacate nu fac fata deodorantele in general, doar Rexona :P Nu mai vb cand fac sport! :))

Adelina Radu said...

Eu raman fidela celui de la Bourjois pt haine negre :D

Adelina Radu said...

Partea buna la asta e ca e "bio". Nu e cel mai eficient din lume, insa e bunicel.

Adelina Radu said...

Super ideea cu Bio Day! Pupicei! :*

Adelina Radu said...

E pe lista , ms pentru review >:D<