September 3, 2012

A Blue Monday in a Blue Universe!

Buna dragelor mele cititoare,


Astăzi am pregătit pentru voi o postare ce face parte dintr-un proiect numit "Monday Blue ", proiect realizat în colaborare cu minunatele blogăriţe de beauty din blogosferă, postare care vă prezintă o manichiură inspirată din albastrul cerului şi al mării ce mă înconjoară!



Pentru această manichiură am folosit o ojă Bourjois din colecţia "1 Seconde" în nuanţa 08 Bleu water (7,55E) şi o ojă Claire's B (2,5£/3,5E) a cărei culoare nu o cunosc din păcate pentru că nu am găsit nimic scris pe sticluţă. (am pus si dizolvantul în poză că doar e tot albastru)

Despre oja de la Bourjois ţin să vă spun că sunt foarte mulţumită: acoperă bine chiar şi dintr-un singur strat  generos (deşi 2 sunt ideale), este rezistentă şi s-a uscat relativ repede (cam 15 min am aşteptat pentru  uscarea a două straturi). Ca teste, am aplicat pe rând aceste oje pentru a vă putea da seama cum acoperă ele în unul sau două straturi. În poza de mai jos, veţi observa că un singur strat de Bourjois nu face faţă, dar asta se datorează faptului că am fost "zgârcită" la aplicarea sa. Dacă doriţi să finalizaţi manichiura dintr-un singur strat acest lucru este posibil dacă lasaţi mai multă ojă pe aplicator (vezi degetul mic).


Pentru ca această postare să fie întradevăr utilă m-am gândit să vă arat şi nişte fotografii ca "test al rezistenţei" pentru aceste oje. Mi-am facăut manichiura joi şi sambătă dimineaţa ea arăta perfect, însă după o zi întreagă petrecută la un parc acvatic, unghiuţele mele arătau aşa:


Am considerat ca această încercare a fost prea uşoară pentru ojele acestea, aşa că duminica a fost şi mai cruntă pentru manichiura mea - a urmat testul apei sărate de mare! După o zi întreagă de bălăceală şi snorkeling, oja era cu adevărat ciobită:
(mâna dreaptă)
 (şi cea stângă)

Deşi manichiura mea a fost distrusă în totalitate, eu mă declar mulţumită de aceste două oje. Se aplică uşor, se usucă într-un timp moderat şi rezistă bine. Să fim serioase, cât de des ne petrecem un weekend întreg în apă pe topogane rapide sau printre peştişori?  

După cum vedeţi, am avut un weekend frumos, dar foarte obositor. Al vostru cum a fost? În final vă ataşez o poză făcută ieri înainte de bălăceala cu e sora mea.


Acum, vă mulţumesc că aţi citit acest articol şi vă invit pe celelalte bloguri colaboratoare în proiectul Monday Blues:


Vă doresc un început de săptămână superb!

14 comments:

Adelina Radu said...

2 oje superbe :X

Adelina Radu said...

Ce frumoasa este oja de la Burjois :)

Adelina Radu said...

super oja !

Adelina Radu said...

Superbe ojele :)

Adelina Radu said...

Oja Bourjois este absolut superba, chiar ieri am vazut aceasta oja intr-un magazin. Mi s-a parut ca pretul este cam piperat! Imi place manichiura ta!

Adelina Radu said...

Da, este cam scumpa, dar acum ca ai pomenit de pret mi-am aminintit ca am primit bonus inca una cand am cumparat-o! Deci au fost 2 la 7.55! :) Asa mai merita, nu?

Adelina Radu said...

mi-ai facut pofta de oje de la Claire's <3

Adelina Radu said...

E prima oja de la ei pe care o folosesc. Mi-am mai cumparat un glitter si sper sa fie ok. Voi reveni cu impresi. Tu ce ai folosit de la ei?

Adelina Radu said...

Imi place oja de Claire's :) Eu asa am observat ca ojele transparente cu sclipici fin parca tin mai mult aplicate ca si top coat decat un lac transparent/top coat special :P 

Adelina Radu said...

Imi place mult manichiura ta it so blue ;)

Adelina Radu said...

Azi mi-am facut plinul la vizionat oje albastre:)). Un lucru bun este ca mi-am dat seama ca vreau si eu...iar nuanta propusa de tine este una dintre favorite<3. Pupici!

Adelina Radu said...

Foarte frumoase ojele! <3 Cea mai inchisa arata tare bine!

Adelina Radu said...

Ce bine arata ojele impreuna ! 

Adelina Radu said...

Superbe!