July 13, 2012

Random: Noutăţi cu influenţe mediteraneene

Dragele mele cititoare,

Ei bine, de data acesta m-am decis să mă pun pe “bloggărit” ca lumea. Am cam lăsat în paragină articolele în limba română pentru că de ceva vreme scriu de zor la un nou blog, care sper să vă placă! Nu îl voi lansa până ce nu voi fi absolut mulţumită de material, însă voi veţi fi primele care veţi afla de el!

Vă mai amintiţi sondajul pe care vă rugam să îl completaţi acum câteva săptămâni? Ei bine, am ales un nume: acest nou blog se va numi “beauty in Cyprus” şi va fi scris în aceeaşi manieră cu care v-am obişnuit, însă va aborda teme puţin mai potrivite pentru zona în care locuiesc, Ciprul. Prin teme mai locale, mă refer la faptul că voi scrie mai mult despre brandurile iubite de femeile de aici (Diego dalla Palma, Tommy G, John Frieda, Declare, Paula’ Choice, Greenland, The Body Shop, Alessandro, I Capelli, Bettina Barty, Clinique, Lancaster, Juvena, Marlies Moller), dar voi încerca totodată să promovez şi brandurile româneşti, pentru ca avem şi noi produse bune, care merita să ajungă vedete peste hotare (aste dacă nu au ajuns deja!).

Iar pentru că e vineri, vă doresc să aveţi parte de un weekend minunat!

Şi nu în ultimul rând, sper să ma citiţi în continuare!

Vă doresc o zi minunată!

4 comments:

Adelina Radu said...

Succes cu noul blog!
Abia astept sa-l vad :)

Adelina Radu said...

Abia astept sa vad noul tau blog, sunt foarte curioasa si imi place titlul, se potriveste foarte bine cu tematica abordata!

Adelina Radu said...

 De abia astept sa fac cunostinta cu noul tau blog! Si off,cand e prea mult soare la tine,te rog arunca-mi si mie cateva raze de soare! Astazi au fost 17 grade azi... incredibil!

Adelina Radu said...

Tu ai exact opusul a ceea ce am eu. Mi-as dori ca macar dimineata la 7/8 sa am 17 grade. Dimineata, cand merg la munca trec pe langa un termometru, iar la ora 8.45-50 sunt tot timpul minim 30 de grade.