July 28, 2012

My sweet, guilty pleasure

Astăzi trebuie să vă împărtăţesc o pasiune de-a mea, una care mă face fericită toată vara. Subiectul nu are absolut nici o treabă cu tema blogului, însă de câteva zile doar la îngheţată îmi stă mintea!!!  E cald și nu pot finaliza nici cum reviewul pe care doream îl postez astăzi... așa că vă spun povestea mea despre înghețată!

După o lungă perioadă în care am fost implicată într-o relaţie cât se poate de serioasă cu domnul Haagen Dazs, m-am gândit că ar trebui să încerc ceva nou. Ştiu, am fost o nesimţită că mi-am trădat iubitul rege de gheţă, dar deh, eram curioasă.

ninna83.wordpress.com
Astfel, într-una din zilele calde de vară când mă plimbam liniştită prin raionul de produse congelate, i-am zărit  pentru prima dată: frumoşi, cu ambalaje colorate şi nume amuzante am ştiut că trebuie să fie ai mei! Ei bine, evident că nu vorbesc despre niște bărbați (că de ei suntem sătule), ci despre un sortiment de îngheţată şi mai exact despre Ben & Jerry's. După prima întânire cu noile arome, trebuie să vă mărturisesc sincer, mi-am trădat vechea pasiune şi m-am îndrăgostit din nou... iar de atunci, sunt veşnic prezenţi în congelatorul meu.

În caz că vă întrebaţi, postarea asta nu are nici un interes publicitar şi nu face parte din nici o campanie (deşi tare mult mi-ar place să le fiu "taster' de arome). Am scris acest text pentru că am dorit să împart cu voi pasiunea pt această îngheţată delicioasă. Am multe prietene pasionate de acest desert şi mă gândesc că poate nu aţi descoperit încă acest deliciu. Pentru a vedea aromele oferite vă invit să salivaţi şi voi pe pagina lor cu arome (priviți și voi la aceste delicii și nu mă lăsați să sufăr singură).

La noi, eu am descoperit doar 3-4 arome deocamdată, însă când ajung in State, promit să le încerc pe toate! Pentru pofticioasele din Bucureşti, am văzut că se găseşte la patiseria Leonidas (eu habar nu am unde e asta, dar găsiţi repere la ei pe site). Dacă ajungeţi acolo să îmi spuneţi cât costă, sunt tare curioasă cât face la noi.

Eu plătesc pentru plăcerea mea vinovată cam 7-7,5 euro - cutia de 500 ml şi o cumpăr din Carrefour (din fericire însă este deseori la promoţie 1+1 sau 30-50% off).

Aţi încercat această îngheţată? 

P.S. În caz că vă întrebaţi ce s-a întîmplat cu "ex-ul" Haagen Dazs să ştiţi că nu am rupt-o de tot. În congelator la mine găsiţi întodeauna câte un sortiment din fiecare. Când vă aştept în vizită la o îngheţată?

Poate vă deranjează ca am inlus această postare pe un blog de beauty, dar frumuseţea pt mine semnifică feminitate, fericire, viaţă şi mie îngheţata îmi aduce multă bucurie în viaţă! Aşa că: îngheţată -> fericire -> beauty!

Iar acum.... vă las, trebuie să fug la supermarket să mă aprovizionez cu noi sortimente! Un weekend deosebit!

15 comments:

Adelina Radu said...

Ce sortimente ti-ai mai luat? Arata tare bine,dar nu am vazut sortimentul asta de inghetata pe undeva.Pupici si weekend cat mai placut! :*

Adelina Radu said...

Am mai incercat cu fursecuri si cu ciocolata, insa asta cu banane si nuci mi se pare grozav. Tu pleci in concediu in curana\d, nu?

Adelina Radu said...

Ce-mi faci:O:X:X Eu sunt nebuna dupa inghetata:)) 
Acum trebuie sa ajung urgent in Carrefour 8->
PS: Nu cred ca deranjeaza pe cineva postarea aceasta, mie una mi-a placut mult si nu cred ca cineva se supara daca afla un pont despre ceva bun.;))

Adelina Radu said...

:)) foarte tare postarea. Nu am vazut-o pe nicaieri pana acum!

Adelina Radu said...

 Sunt curioasa daca ai gasit aceasta inghetata. Daca nu, si Haagen Dazs e buna (desi tot atat de scumpa din pacate)

Adelina Radu said...

Mor in fata monitorului.... Arata bestial!!!

Adelina Radu said...

Nu am gasit-o dar am gasit alta cu un ambalaj tot asa vesel si tot cu banane&nuci in Lidl(11 lei a fost). Maine o testez:D

Adelina Radu said...

Stiu ca se gaseste greu. Sunt curioasa cum e cea de la Lidl, astept impresile tale!

Adelina Radu said...

So I can't understand what you wrote, but... I love Ben & Jerry's ice cream!

xx,LLEhttp://living-learning-eating.blogspot.com

Adelina Radu said...

Da, stiu ca nu se gaseste usor. Sunt curioasa cum e cea de la Lidl, astept impresii!

Adelina Radu said...

Sa stii ca a fost delicioasa, cea mai buna inghetata mancata pana acum. E foarte cremoasa, pe langa bucatile de nuci avea si bucatele de ciocolata... nici nu stiu ce sa mai spun, doar ca m-am indragostit:)) :X. Chiar azi ma duc sa mai iau 2 cutii:D 
Trebuie sa-ti multumesc pentru ca altfel nu as fi cumparat-o...nu imi place inghetata de banane asa ca in mod normal as fi ocolit-o dar mi-am adus aminte de postarea ta si am zis sa incerc:*

Adelina Radu said...

Ma bucur sa aud asta. Ieri am fost la Lidl si am uitat de ea. Am sa o caut si eu!

Adelina Radu said...

yummy! e printre preferatele mele!! 

Adelina Radu said...

Stiu ca esti din Oradea, asa ca imi permit sa te intreb: de unde o cumperi si ce varietate de arome gasesti?

Adelina Radu said...

Mi-ai facut o pofta! PS: Da-ne adresa ca venim sa mancam inghetata la tine :) Pupici.