July 16, 2012

Jurnal de weekend

Oh, sfârşit de weekend şi iar luni, depresia supremă! Dar nu mă voi plânge acum, am avut un weekend de basm. Ieri am lenevit ca orice iubitoare de "beauty" prin mall în căutarea acelor lucruri de care ştiu deja că nu am nevoie în mod deosebit, dar pe care atunci când le zăresc încep să cred că trebuie să le am. Ştiţi cum e, în sezonul reducerilor orice prostie devine tentantă când are ataşat tag-ul de 50% off. Cu toate astea, am făcut doar o micuţă gaură în buget, lăsând pe rafturi o bună parte dintre tentaţii. Iar ca să nu sufăr singură, am să vă dezvălui căteva dintre "ispitele" ce m-au pus pe gânduri sâmbătă:
  • Paul's Boutique Bag (vei fi a mea... în curând, nu mai ai scăpare):
sursa foto: www.pauls-boutique.com/
  • Fustiţe Zara - aparent frumoase, pe mine toate stăteau oribil. Am găsit până totuşi una superbă (culoarea mea favorită) pe care am cumpărat-o fără să clintesc, însă pe aceea am să vă o prezint ulterior întru OOTD.
sursa foto: www.zara.com/

  • Parfumurile L'Occitane - am o slăbiciune pentru parfumurile cu verbină de la L'Occitane încă de pe vremea studenţiei. Pe atunci, lucram într-un loc unde se vindeau produse L'Ocitane, iar aromele de verbină şi flori de tei îmi aduceau zâmbetul de buze.
Sursa foto: www.loccitane.ro/

Duminica însă am avut parte de o zi întreagă de răsfăţ suprem într-un spa desoebit, situat în cel mai idilic sătuc mediteranean pe care l-am văzut. Poate că sunt încă vrăjită de tratamentele relaxante, dar cred că acel sătuc e cel frumos loc în care am fost pe insula asta şi singrul în care m-aş muta mâine, fără să ezit. Dar despre această experienţă şi despre serviciile oferite de Aphrodite Hills Spa, voi vorbi într-o postare ulterioară.
Sursa foto: www.aphroditehills.com
Sper că şi weekendul vostru a fost cel puţin la fel de frumos precum al meu şi vă doresc multă energie pentru a putea începe în forţă această săptămână! 

Acum, după ce v-am povestit fermecată despre weekendul meu, spuneţi-mi voi cum v-aţi odihnit în aceste zile? Sunteţi pregătite pentru o nouă săptămână?

7 comments:

Adelina Radu said...

Ai un Blog Award de la mine:http://crissscri.blogspot.ro/2012/07/liebster-blog-award.html.
Pupici:*

Adelina Radu said...

Am petrecut cu familia weekendul si usor usor ne pregatim pentru vacanta (lista necesare, cumparaturi etc.)...desi pana atunci mai sunt mai mult decat doua saptamani, dar fiica mea contabilizeaza zilele, considera ca astfel trec mai repede.

Adelina Radu said...

Multumesc frumos :)

Adelina Radu said...

Spor la treaba si sa aveti o vacanta deosebita!

Adelina Radu said...

Multumesc frumos :)

Adelina Radu said...

Ma bucur ca ai avut un weekend minunat! Eu am gasit o rochie scurta in fata si lunga in spate la Orsay: un chilipir,doar 8 euro.E drept ca as fi vrut-o pe un albastru azur sau un corai,dar m-am multumit si cu acel vernil.Te pup :*

Adelina Radu said...

Imi place mult Orasy-ul, din pacate insa eu nu am aici :(