April 17, 2012

Promoţie MUA

Multe fete m-au întrebat despre cosmeticele de la MUA. Am spus de fiecare dată că produsele nu sunt excelente, însă fac o treabă foarte bună pentru preţurile mici pe care le au. Aşa că dacă doriţi nişte cosmetice ieftine, bunicele şi nu aveţi pretenţii extraordinare eu zic să nu mai ezitaţi: 

La orice comandă efectuată pe muastore.co.uk puteţi primii gratuit o paletă Immacutae Collection în valoare de 8£! Pentru a beneficia de această ofertă trebuie să folosiţi codul FB20000 

" Use promo code FB20000 on our website www.muastore.co.uk to get a FREE Immaculate Collection palette worth £8 with ANY order! (make sure you add the palette to the basket first before you enter the promo code at checkout) " - conform paginii lor de Facebook
Paleta oferită cadou este aceasta:


Eu o am de ceva vreme şi o folosesc destul de des. Unele culorii sunt mai prăfoase şi slab pigmentate, însă altele sunt cremoase şi rezistente. Per total aş spune că a fost o achiziţie bună.

Pentru detalii despre produsele lor şi costurile de livrare - Vezi alte articole de pe blog despre produsele MUA:




2 comments:

Adelina Radu said...

te rog mult sa mi zici si mie cum sa procedez cu comanda.am incercat sa mi fac un cont paypal.am un mastercard de la BT.cardul tre sa fie international?

Adelina Radu said...

In primul rand trebuie sa iti fie functional contul de PayPal. O data ce ai trecut de acest pas eu doar am realizat comanda pe site-ul MUA si la final m-a trimis inapoi pe pagina de PayPal. Aici m-am logat, am autorizat plata si gata. 
Nu iti trebuie un card sepcial, atat timp cat este un card ce poate fi accesat la cumparaturi spre exemplu (exista carduri ce pot fi folosite doar pt retragere bani si atat).