February 7, 2012

My Birthday Wishlist!

Bună dragelor! Pentru că se apropie ziua mea, m-am gândit să îmi fac un wish list pentru că cel de Craciun a avut mai mult decât efectul scontat.

De data aceasta însă, nu îmi doresc prea multe lucruri, dar am să amintesc câteva pentru a uşura munca celor ce se gândesc cu panică la ziua mea de naştere (citez "Nu ştiu ce aş putea să îţi iau!?! Eşti aşa pretenţioasă!!")

Prima pe listă este crema "All about eyes" de la Clinique. Îmi doresc de foarte multă vreme această cremă de ochi şi simt eu că de data aceasta voi avea ocazia să o încerc.
Sursă: http://www1.bloomingdales.com/

Spre deosebire de alte dăţi acum nu mai îmi doresc deloc pantofi. Am avut norocul ca de la Crăciun şi până acum să îmi înveselec picioarele şi sufletul cu 5 perechi noi de care sunt foarte mândră. Însă în ultima vreme simt o tentaţie mare în a cumpăra genţi şi accesorii, aşa că mi-ar place acest cluth Flip Lock de pe Asos.com
La capitolul bijuterii stau destul de bine, însă sunt încântată de aceşti cerceluşi cu pene de pe acelaşi site britanic:
Din păcate, cam toate rochiţele drăguţe de pe Asos duc lipsă de mărimi mici aşa că singurele care le-am găsit pe gustul şi mărimele mea sunt o tunică înflorată de şifon şi o rochiţă bicoloră (varianta pe crem). Sunt drăguţe, dar nu reprezintă un "must".

 

La capitolul make-up, mi-ar prinde bine nişte pensule de calitate (Real Tehniques, Mac, Sigma sau chiar de la The Body Shop). Aş vrea o shading brush aşa sau aşa, o Medium Angled Shading Brushuna de blending şi un smudger

În afară de asta mi-aş dori mai puţin stres, mai mult timp liber şi l-aş ruga pe Cupidon să îi împungă pe cei doi bărbaţi din casa mea, ca tare multe au de împărţit şi se tot ciondrănesc! Primul în cauză este iubitul meu, iar mai jos găsiţi poză celuilalt. :))


2 comments:

Adina Aruştei said...

Pai, draga mea, e cam tarziu pentru wishlist!! Peste o saptamana+ e ziua ta.. ce comanda mai vine pana atunci? :(
Sper ca o sa primesti alte cadouri care o sa iti placa!
:*

Adelina Radu said...

Niciodata nu e prea tarziu, de pe Asos primesc comanda in 5 zile, si oricum.. accept cadouri si dupa data de 13 :))