December 2, 2011

Winter wishlist 2011

Of... oare ce îmi doresc de la Moşul anul acesta? Hm... pai ar fi multe, dar să o luăm pe rând:

Ţinute office de la Zara - În materie de îmbrăcăminte pt. birou, Zara este de cele mai multe ori alegerea mea. În celelate dăți probabil voi cumpăra de la Mango. Preţurile sunt acceptabile, iar piesele se potrivesc pentru o ținută elegantă şi impecabilă așa cum e nevoie să avem la birou. Mai jos am să vă arat alegerile mele din colectia acestei ierni:



Cămaşuţele din materiale ușoare îmi plac la
nebunie. Aş fi preferat mai multe variante în clasicul alb, însă în această colecţie se regăsesc foarte puţine. Am mers pe culori pale deoarece  prefer ca la muncă să pun accentul pe atitudine și nu ținută.

Ultimul model de mai jos este un top, dar însoţit de un sacou cred că se potriveşte bine având în vedere temperaturile ridicate din zona în care locuiesc.


Deşi port adesea pantaloni fiind nevoită să alerg în multe locuri după muncă şi pentru că îmi este mai comod, trebuie să recunosc că îmi plac fustele şi aleg să le port adesea.


Rochiţele. Pentru că e decembrie şi se ivesc o grămadă de petreceri mi-aş dori şi câteva rochiţe. Vă plac cele alese de mine?

  <= Ținutele din stânga
        poartă semnătura Zara










    Ținutele din dreapta sunt creații Mango.
Ultima este preferata mea și se găsește si în versiune maxi (lungă) =>
                                 









Cam asta a fost cu hainele. Iar pt că iubesc pantofi, Moșul știe că anul ăsta ne dorim să călcăm în picioare o pereche de "pumps" ft. înalți fie ei producție a unei case de modă oarecare (doar sa aiba talpă roșie și initialele CL :)) ) sau ceva unicat, realizat la comandă. Sunt ft. fericită că Moșul meu e de acord, ba mai mult mă susține în pasiunea pt. pantofii de firmă!

Pe lângă asta mi-aș dori un ceas în genul acestora:


Ah și era să uit, pasiunea mea, cosmeticele ar trebui alimentată cu ceva drăguț.

Îmi doresc multe? Aparent aș spune că da, însă eu mă mulțumesc cu oricare dintre acestea. Deși lista asta îl va face să nadușească pe Moș în cătarea produselor (și chiar mai tare când va ajunge la casă) pot să garantez că va fi recompensat pe măsură: sunt o Crăciuniță ft. darnică și generoasă!

Dar am să recunosc: toate cele de mai sus sunt chestiuni materiale. Esența Crăciunului e dată de căldura din sufletele noastre, iubirea primită și împărtășită a celor dragi, așa că eu vă doresc ca Moșul să vă aducă multă fericire în suflet. Aștept cu nerăbdare Crăciunul! Am eu o presimțire că va fi cel mai frumos de până acum!

Update ulterior: nu știu cum de am uitat de parfumul meu adorat Chanel Chance - doar versiunea Eau Fraiche!



2 comments:

Anonymous said...

Oh! Mă faci să visez în zări depărtate! :) Mi-aș dori și eu multe din cele enumerate, dar din păcate cred că anul acesta se va reduce doar la căldura căminului și cam atât! Au trecut vremurile când stăteam nerăbdătoare să îmi văd cadoul ... Acum mă resemnez cu un brad singuratic :) Eh, nu chiar! Va fi o mini-excursie la Viena înainte de Crăciun. Acesta va fi cadoul! Îți doresc ca măcar 50% din lista ta să îți fie sub brad! Meriți din plin!

Adina Aruştei said...

imi place rochia neagra cu funda pe un umar.. e superba!
sa-ti aduca mosul macar jumatate din ce iti doresti! ;)