December 7, 2011

Pasiunea pentru ceaiuri

Pasiunea mea pt. ceaiuri este veche, dar mă însoţeşte zilnic. Nu există dimineaţă pe care să nu mi-o înfrumuseţez cu ajutorul unei căni de ceai aromat, iar de cele mai multe ori beau cam 2-3 pe parcursul unei zile.

Pentru mine, această băutură e o modalitate divină de a te relaxa după o zi grea. Iar pentru ca şi voi să înţelegeţi de ce iubesc aceste licori şi pe care însoţite de o trufă de ciocolată le consider o rasfăţare supremă, am să încerc să scriu despre ceaiurile pe care le-am întâlnit, despre infuzile care m-au cucerit, despre cele care m-au dezamăgit şi despre cele pe care le port în suflet mereu.

Pentru început, vă prezint un minunat produs marca Dilmah, o casetă specială pentru ceaiurile exclusiviste ale mărcii. Orice iubitro de ceaiuri şi ar dori să deţină aşa ceva (eu cu siguranţă). Produsul se vinde pe Amazon.com la aproximativ 60$, dar din păcate nu se livrează în Europa. Totuşi sunt sigură că această cutie a mărcii din Sri Lanka se găseşte şi pe meleaguri Europene, eu însă nu am vazut-o încă.



Un produs similar, este oferit şi de cei de la Lipton. Eu am găsit pe amazon.co.uk cutii cu 4, 68 şi 12 compartimente în diverse modele (unele având interiorul căptuşit cu catifea pt. delicatele pliculeţe aromate).



Desigur, pentru cei ce nu sunt fideli unei anumite mărci (eu nu ştiu unde mă încadrez exact pt că ador ambele branduri - cred că mi-ar trebui mai multe cutii) exista şi cutii de lemn simple, nepersonalizate, precum cele de mai jos.
Mie îmi e greu să mă decid, dar dacă ar trebui să aleg una singură aş opta pt. cutia cu 12 compartimente de la Lipton. Voi pe care v-o doriţi? 

1 comment:

Adina Aruştei said...

arata bine toate :) dar cred ca pentru a cumpara asa ceva trebuie sa ai si-un locusor numai al tau, in cre sa poti savura un ceai..